Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do Plzně přijíždí Národní Cirkus Originál Berousek

24.04.2012 10:48

Milovníci akrobatů a zvířat, máme pro vás dobrou zprávu. Do Plzně přijíždí cirkus. Tentokrát tady od 28. dubna do 20. května bude Národní Cirkus Originál Berousek.

Fronta na lístky

Už od soboty 28. dubna můžete zajít v Plzni do cirkusu. Přijíždí Národní Cirkus Originál Berousek a na jeho představení můžete zajít až do 20. května!

Cirkus najdete na jiném místě než jste zvyklí. Tentokrát se Berouskové místo U Ježíška usadí u obchodního domu Remus na Lochotíně. Kromě pondělka a úterka bude představení každý den.

Středa - Pátek od 17:30
Sobota a svátky od 14:00
Neděle od 11:00
Co pro vás Národní Cirkus Originál Berousek připravil na rok 2012?

Především se kromě bohatého programu může pochlubit zcela novou tribunou, kterou má u nás jako jediný. A co vás čeká v cirkusovém stanu? Skákač na trampolíně, Poetické vystoupení na vzdušných gumách, Vysoká škola jezdecká v tureckém stylu, Akrobacie na vertikálním laně , Exotická drezura zeber a lam, Visutá hrazda Trio Korolev, Drezura indického slona, Drezura 14ti koní, která získala bronzovou medaili na festivalu v holandském Enschede, Skákači se švihadly a mnoho dalšího zajímavého. Chybět samozřejmě nebudou ani pověstní "berouskovi medvědi", kterými je cirkus pověstný. Medvědí revue předvádí Jiří a Renata Berouskovi.Uvidíte zde také vystoupení finalistů Talentmánie .

Více k programu a také fotky k němu včetně informací o cirkuse najdete na jeho webu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte