QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá muže, který ve vlaku obtěžoval spolucestující

07.01.2021 13:15

Policisté žádají o spolupráci občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Pachatel z vlaku_PČR

Pachatel je muž, ve věku okolo 35let, hubené postavy vysoké 180-190 cm, s tmavými vlasy střiženými nakrátko, v obličeji vousy upravené na tzv. strniště a na pravé straně čela by měl mít markantní akné. "Dle zjištěných informací by měl muž mluvit česky bez cizího přízvuku," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Přečinu výtržnictví se měl dopustit zatím neznámý muž, který se dne 28. prosince 2020 v době od 21:15 do 22:38 hodin ve vlaku jedoucím z Prahy na Plzeň a na veřejnosti přístupném místě (v kupé) dopustil hrubé neslušnosti. Pachatel pak v zastávce plzeňského vlakového nádraží vlak opustil.

Policie proto prosí o součinnost všechny občany. " Kdo je schopen identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, prosíme, aby se přihlásil na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolal na linku 158," dodala Veronika Hokrová.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24