Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Konec hlavní golfové sezony je tady, v Hořehledech je ale stále otevřeno

01.11.2011 16:21

S prvními mrazíky přichází i konec golfové sezony. Jsou ale i tací, kteří chodí hrát do prvního sněhu. Než napadne, hrát se dá třeba na golfovém hřišti v Hořehledech na Plzeňsku.

_8148214

Je tady konec hlavní golfové sezony pro golfisty. Než napadne ale první sníh, trénovat a hrát se dá ještě i venku. Golfový klub Hořehledy na Plzeňsku má stále otevřeno. I když s malým omezením.

Zazimována byla už recepce, takže veškeré odbavení probíhá v restauraci pod Kokšínem od 11 do 17 hodin. Pokud chcete vyrazit hrát už ráno, domluvit se můžete na telefonu 606 793 476. Trénovat na drivingu můžete po celý den, otevřeno je od 8 do 17 hodin. A když Vám bude po odpoledni stráveném na hřišti chladno, zajděte se zahřát horkých jablečňákem do restaurace Pod Kokšínem. Je prý výborný!

V Hořehledech se sezonou loučili samozřejmě turnajem. Tzv. Poslední šlajs se prý opravdu vydařil. Jaký byl a kdo vyhrál? Čtěte zde.

Hořehledy slibují i některé novinky na další golfovou sezonu. Snižovat se má například startovné na hlavních klubových turnajích. Na 4. a 5. jamce díky likvidaci remízků nebudou prý golfisté ztrácet tolik míčků.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT