Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

V Husově ulici přibydou parkovací místa! Parkoviště se rozšiřuje, FOTKY

31.07.2014 12:21

V centru Plzně přibydou parkovací místa. Kapacita parkoviště v Husově ulici u České národní banky bude po rekonstrukci dvojnásobná. Hotovo by mělo být do konce října. Podívejte se na fotky!

Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (16)
Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_fotoRekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (2)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (3)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (4)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (5)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (6)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (7)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (8)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (9)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (10)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (11)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (12)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (13)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (14)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (15)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (16)Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici_QAP_foto (17)

Po delší době jedna dobrá zpráva pro řidiče v Plzni. Na podzim jim bude nově sloužit rozšířené parkoviště v Husově ulici u České národní banky. Kapacita parkoviště se zvětší dvakrát a nabídne tak čtyříctku míst ke stání.

Maximálně využívané je v poslední době parkoviště na Palackého náměstí. Po tom, co odstartovaly rekonstrukce v centru města a došlo na dopravní omezení i snížení kapacity parkování, řidiči si centrální parkoviště na Palackého velmi oblíbili. Dobrou zprávou tak je, že už na podzim přibydou v centrální oblasti západočeské metropole nová parkovací místa.

Rekonstrukce parkoviště v Husově ulici vyjde na skoro tři a půl milionu...

Naplno se v současné době rozjíždí rekonstrukce parkoviště v Husově ulici u České národní banky. V nadcházejících měsících to sice znamená přechodně další úbytek míst, nicméně výhledově to znamená nárůst míst o přesně 19. Rozšíření parkoviště by mělo pomoct především šoférům, kteří míří do lokality v okolí Husovy ulice, kde sídlí řada firem, ale také lékařů a dalších specialistů. "Chodím sem k doktoru s dcerou a musím říct, že zaparkovat je tady někdy dost obtížné. U spodního kruhového objezdu se místo najde jen hodně málo a přímo tady v Husovce to je skoro nemožný," potvrdila QAPu paní Lenka.

Parkoviště v Husově ulici mělo do současné doby kapacitu 18 běžných míst a 4 vyhrazená stání pro invalidy. Nově bude mít dohromady 40 míst, z nichž celkem 5 bude vyhrazeno pro invalidy.

Součástí oprav je také úprava chodníku s bezbariérovými přístupy, nová dlažba a rekonstruovat se bude veřejné osvětlení. Celkové náklady jsou téměř 3 a půl milionu a oficiální termín dokončení je 31. října letošního roku.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství