Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňští žáci mohou pilovat své znalosti v nové elektrotechnické dílně

28.12.2014 15:11

Žáci Středního odborného učiliště elektrotechnického v Plzni budou moci nově využívat ve výuce specializované dílny pro realizaci praktických pokusů a projektů.

IMG_7000

Střední odborné učiliště elektrotechnické v Plzni otevřelo v prosinci novou specializovanou dílnu. Ta bude sloužit žákům a zaměstnancům školy jako pracoviště, kde mohou provádět praktické pokusy a projekty v oblasti silnoproudé elektrotechniky a automatizace.

Díky nové dílně vzniknul ve škole prostor, kde se žáci mohou praktickou formou seznámit s postupy měření a diagnostikou při vyhledávání a odstraňování závad v silnoproudé elektrotechnice a automatizaci.

"Specializovaná dílna s odborným vybavením umožní žákům práci s moderními elektromateriály a přístroji. Díky tomu získají děti na naší škole nadstandardní praktické dovednosti s důrazem na dodržování bezpečných pracovních postupů a ekologických podmínek," uvedl ředitel SOUE v Plzni Jaroslav Černý.

Nová dílna elektrotechnických měření je určena pro žáky 2. – 4. ročníků tří vyučovaných oborů učiliště. Ti v ní budou mít možnost vypracovávat celkem dvanáct výukových úloh, zaměřených na diagnostiku a odstraňování závad v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT