Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Viktoriáni vyráží na soustředění! Zápasy bude vysílat Viktoria TV

02.07.2014 7:57

Viktoriáni čeká vrchol přípravy. Vyráží na soustředění do Rakouska, kde sehrají sérii přípravných utkání. V týmu budou mít dva nováčky z juniorky. "Každý hráč dostane příležitost," říká trenér Dušan Uhrin.

Zahájení přípravy_FC Viktoria Plzeň foto (9)

Viktorka nabírá směr Rakousko. Soustředění v tradičních podmínkách přinese čtveřici přípravných zápasů a trenér Uhrin slibuje, že v zápasech dostanou šanci všichni hráči. V týmu jsou i dva nováčci z juniorky, naopak nová posila Martin Chrien se léčí po chirurgickém zákroku.

Tradiční soustředění v Rakousku je pro Viktorku každoroční součástí letní přípravy a výjimkou není ani letošní rok. Během soustředění čakjí na viktoriány čtyři utkání a v přímých přenosech je bude vysílat Viktoria TV. "Tři ze čtyř přípravných utkání budou odvysílány s živým komentářem, který obstará plzeňským fanouškům dobře známý Jiří Poór. Přenos těchto tří duelů, s FK Karabach Agdam , Lokomotiv Moskva a FC Ingolstadt 04, bude snímán pomocí tří profesionálních kamer, které umožní i zpomalené záběry a opakovačky podobně, jako jsou naši fanoušci zvyklí z klasických televizních přenosů,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Na komentování se kromě moderátora bude podílet i sportovní manažer Viktorky a známý fotbalista Pavel Kuka. Dojde i na přenos čtvrtého utkání s Botosani, v tomto případě ale půjde jen o jednodušší přenos. "Utkání hrané 10. července s týmem Botosani bylo dohodnuto později a nebylo již možné zajistit televizní techniku použitou pro tři zbylé duely. Přesto se nám po dohodě s rakouskou pořádající agenturou podařilo i pro duel s rumunským soupeřem zajistit alespoň jednodušší živý přenos, který bude také k dispozici přímo na youtube kanálu Viktorie Plzeň, “ vysvětluje Pillár.

Do Rakouska míří i dva nováčci z juniorky!

Soustředění bude premiérou pro dva mladíky. S týmem cestují do Rakouska také dva hráči ročníku 1996 Jurij Medveděv a Miloš Kratochvíl. naopak mimo hru je nová posila Martin Chrein, který je po chirurgickém zákroku.

"Část přípravy, ve které jsme se zaměřili na zvyšování kondice, jsme zakončili v Plzni. Protože už máme doběháno, nadcházející soustředění chápu jako herní. Budeme se soustředit na sehrávání týmu, který bude čítat dvacet hráčů do pole a tři brankáře,“ říká Dušan Uhrin. "Každý hráč, který s námi na soustředění odcestuje, dostane v přípravných zápasech příležitost. Chceme vidět maximum hráčů v zápasovém zatížení a od toho se bude odvíjet systém nasazování sestavy do jednotlivých utkání.“

Přípravná utkání v Rakousku:

  4. 7.    17:00      FC Viktoria Plzeň - FK Karabach Agdam
  7. 7.    18:00      FC Viktoria Plzeň - Lokomotiv Moskva
10. 7.                   FC Viktoria Plzeň – Botosani (čas bude upřesněný)
12. 7.    15:00      FC Viktoria Plzeň - FC Ingolstadt 04

FOTO: ilustrační, FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte