Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Do Plzně dorazí v pondělí pohár UEFA Champions League!

15.09.2010 13:25

Plzeň je první české město, kam dorazí pohár UEFA Champions League. V rámci Trophy Tour jej na vlastní oči uvidíte v pondělí 20. září přímo na náměstí Republiky!

pohár UEFA

V pondělí 20. září si fotbaloví fanoušci určitě nenechají ujít šanci vidět na vlastní oči pohár UEFA Champions League. Pohár převáží rudý kamion pěti státy Evropy a Plzeň je první město v České republice, kde se objeví!

Ještě než se pohár UEFA Champions League objeví v pátek 24. září na Staroměstském náměstí v Praze, kde bude hlavní hvězdou večera portugalská fotbalová legenda Luís Figo, dočkají se jako první fandové v Plzeňském kraji!

Slavný pohár vyrazil na Trophy Tour společně se začátkem nejslavnější evropské fotbalové soutěže. Do Plzně přijede v pondělí 20. září z německého Mnichova. Hostem celé tour je v ČR Vladimír Šmicer a kromě něj se můžete těšit také na lákavý doprovodný program turné. Na náměstí vyroste speciální ´městečko´ s výstavou rekvizit UEFA Champions League a Zdí hrdinů, věnovanou nejlepším hráčům všech dob. Do něj se dostanete pravým tunelem pro hráče a uvnitř se můžete vyfotografovat s pohárem!

Více se dozvíte na be-part-of-it.unicredit.eu/cz/tour/2010/.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte