QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté hledají zloděje z Doubravky. Pomoci by mohla svědkyně - FOTO

18.11.2019 21:29

Policie pátrá po neznámém pachateli, který využil situace a odcizil mobilní telefon. Dotyčný si mobil přivlastnil poté, co ho viděl volně ležet na lavičce v nákupním centru v Plzni.

Policisté obvodního oddělení Plzeň 4 vyšetřují případ, kdy si pachatel přisvojil cizí mobil. K objasnění události z konce letošního srpna by mohla pomoci svědkyně z fotografie. Poznáte ji?

Neznámý pachatel se 31. srpna 2019 pohyboval po pasáži v nákupním centru v Plzni na Doubravce. "Ten si měl nálezem přisvojit volně odložený mobilní telefon, který ležel na lavičce před prodejnou s oděvy. Svým jednáním způsobil poškozené hmotnou škodu přibližně za více jak 7 000 korun," uvedla policejní mluví Veronika Hokrová.

"Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu zatajení věci," řekla policejní mluvčí. V rámci objasňování případu získali policisté fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba (svědkyně), která by mohla vnést do případu důležité informace pro řádné objasnění věci. "Žena je (dle fotografie) ve zdánlivém věku 50-60 let, krátce střižené vlasy (obarvené či světle hnedé), střední až silnější postavy," upřesnila Veronika Hokrová.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodala policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24