Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přihlaste babičku či dědu na Seniora roku 2010

09.06.2010 10:30

Pokud si myslíte, že si vaši rodiče nebo prarodiče zaslouží ocenění, máte možnost je přihlásit do druhého ročníku soutěže Senior roku. Stačí, když mají bydliště v centrálním obvodě a jej jim přes 60 let.

Přesto, že Mezinárodní den seniorů je až 1. října, vyhlašuje už teď centrální plzeňský obvod v čele se starostou Strobachem soutěž Senior roku. Centrální obvod chce tak poskytnout svým obyvatelů více času pro volbu člověka, o kterém jsou přesvědčeni, že si ocenění určitě zaslouží. Může se jednat o muže i ženu. Navrhovaná osoba musí být ve věku minimálně 60let včetně a mít bydliště na území obvodu Plzeň 3.

Přihlášku si můžete vyzvednout v budově Úřadu městského obvodu Plzeň 3 v sadech Pětatřicátníků číslo 7, 9 nebo si ji vytisknout z internetových stránek umo3.plzen.eu/. Vyplňte údaje o navrhované osobě včetně toho, proč si myslíte, že si to zaslouží. "Seniorů je v celém světě čím dál více a přece se na ně často zapomíná. Mnozí z nich jsou velmi aktivní a stále pro společnost prospěšní, proto si myslím, že je nutné na jejich aktivity i potřeby upozorňovat. Jedná se o druhý ročník a rádi bychom z této soutěže udělali tradici," řekl starosta centrálního obvodu Plzeň 3 Jiří Strobach a dodal, že vyhlášení této soutěže je zároveň možností, jak seniorům za jejich činnost poděkovat.

Vyplněné přihlášky posílejte emailem nebo poštou do 17. září. Výsledky soutěže Senior roku 2010 budou vyhlášeny 1. října.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství