Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič vrazil u Dolanského mostu do obrubníku a několikrát se převrátil přes střechu!

07.09.2014 9:32     07.09.2014 11:53

K nehodě došlo v neděli dopoledne na silnici 180 u Dolan na Plzni-severu. Řidič nezvládl zatáčku, vrazil do obrubníku, vyjel ze silnice a udělal s autem několik "kotrmelců"!

P6270248

K havárii osobního auta došlo v neděli dopoledne na silnici 180 u Dolan na Plzni-severu. Konkrétně u Dolanského mostu, kde řidič nezvládl zatáčku, vrazil do obrubníku, vyjel ze silnice a udělal s autem několik "kotrmelců"! Na místě zasahovala záchranka, policie i hasiči. Podle informací QAPu řidič neutrpěl vážná zranění.

,,Řidič nezvládl průjezd zatáčkou, střetl se s obrubníkem, vyjel mimo vozovku a poté se měl s autem několikrát převrátit přes střechu," zjistil QAP u policejního mluvčího Jana Koželuha, který také potvrdil, že místo havárie je už znovu bez problémů průjezdné.

Zatím není jasné, jestli řidič byl nebo nebyl pod vlivem alkoholu.

,,Vzhledem k tomu, že po příjezdu policie na místo nehody už řidiče převážela záchranka do nemocnice k ošetření, jsme nemohli provést dechovou zkoušku na alkohol přímo na místě. Zažádali jsme ale o odběr krve v nemocnici. Přesnou příčinu nehody ukáže až další šetření," dodává policejní mluvčí.

Podle informací QAPu řidič neutrpěl při nehodě vážnější zranění. Podrobnosti zjišťujeme.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT