Pomůžete policii s objasněním případu? Fotky z kamer!

12.08.2021 10:14

Policie žádá veřejnost o pomoc. K dispozici jsou fotky z kamerových záznamů, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení. Přinášíme podrobnosti.

5
51324768

Policisté žádají o pomoc při objasnění přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. ¨K případu došlo v Plzni.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň 4 vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se měl dopustit dosud neustanovený pachatel tím, že v přesně nezjištěné době a na přesně nezjištěném místě nalezl pánskou peněženku s finanční hotovostí a s platební kartou. Místo toho, aby nález poctivě odevzdal na oddělení policie, ponechal si jej. Platební karta byla následně použita k několika neoprávněným platbám," uvádí mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," uvádí dále Raidnlová.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT