Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policie bude během adventu v pohotovosti

28.11.2016 7:58

Stejně jako každý rok rozjíždí policie v přdvánočním období bezpečnostní opatření. Dohlížet bude dál i na obchodní centra a další místa s vysokou koncetrací lidí.

Protest proti imigrantům_QAP_foto (3)

Stejně jako v předchozích letech policie s příchodem adventu spustí sérii bezpečnostních opatření. Ty se budou týkat například dopravy, ale i dohledu na místech, kde hrozí zvýšená kriminalita.

"Příslušná krajská ředitelství policie každý rok realizují bezpečnostní opatření, která se týkají vánočního období, se kterým je spojená zvýšená kriminalita ve městech," potvrdila mluvčí policejního prezidia Ivana Nguyenová.

Už před několika měsícic policie zároveň posílila dohled na důležitá místa v souvislosti s terorismem. I v tomto ohledu opatření dál trvá. "V souvislosti s teroristickými útoky v Evropě jsme několikrát informovali, že jsme zvýšili dohled na místech, kde se vyskytuje větší koncentrace osob, například letiště, nákupní centra, památky, muzea, kostely a podobně. V nadcházejícím období vánočních svátků budeme v opatření pokračovat i nadále," dodává Ivana Nguyenová s tím, že v současné chvíli nicméně nejsou žádné informace o tom, že by u nás teroristický útok hrozil.

V souvislosti s předvánoční období policie zároveň upozorňuje na zvýšenou aktivitu kapsářů. Ti mají tradičně v oblibě MHD, ale i nejrůznější adventní akce jako jsou trhy a samozřejmě i obchodní centra.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT