Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Letní tábor Českého červeného kříže proběhne u Blovic. Přihlášky jsou spuštěny

29.05.2024 19:06

Kam s dětmi o prázdninách? Letní tábor pro děti je tou pravou volbou. My pro vás máme tip na tábor, který pořádá Český červený kříž Plzeň.

tabor

Letní dětský tábor organizovaný Českým červeným křížem Plzeň proběhne od 10. do 24. srpna v Kamensku u Blovic. Tábor je 14denní a je určen pro děti ve věku od 6 do 14 let, letos má název Cesta kolem světa.

Děti čeká parádní celotáborová hra na téma Cesta kolem světa, dobrodružství, koupání, celodenní výlet a spousta zábavy a pohybu v přírodě. Navíc se naučí základy první pomoci.

"Děti budou ubytované v chatkách, zajišťujeme dopravu z Plzně vlakem, zavazadla budou dětem odvezeny auty. O děti se starají kvalitní, ověření a proškolení vedoucí, kteří mají velké zkušenosti," uvádí Kateřina Brumovská z oblastního spolku Českého červeného kříže.

Tábor proběhne od 10. do 24. srpna, jeho cena je 6000 korun. "Dotazy rádi zodpovíme na mailu tabory@cck-plzen.cz. Po domluvě s hlavní vedoucí je možné přijmout na tábor i děti s některými zdravotními omezeními jako je například dietní omezení, diabetes apod.," uvádí dále Kateřina Brumovská.

Podrobnosti ZDE.

foto: Český červený kříž

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství