Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Do Plzně dorazil "Sandokan"! Herec Kabir Bedi se stal hvězdou Juniorfestu, FOTKY

12.11.2014 7:43

Vzácnou návštěvu má za sebou Plzeň. V rámci Juniorfestu, který jde do samotného finále, se tady ukázal indický herec Kabir Bedi, známý svojí rolí Sandokana. Podívejte se na fotky!

3
¨412356

Filmový festival pro děti a mládež Juniorfest má za sebou 7. ročník. Vstupuje do samotného finále a divákům přinesl opět řadu velkých zážitků i setkání. Tváří a velkou hvězdou festivalu se letos stal indický herec Kabir Bedi, který proslul rolí Sandokana.

Známý indický herec se postupně zastavil ve všech festivalových městech a nevynechal tak ani Plzeň. V západočeské metropoli se setkal mimo jiné s primátorem Martinem Zrzaveckým a prvním náměstkem Martinem Baxou. Řeč byla samozřejmě o kultuře a filmu, nevynechalo se ani téma Evropské hlavní město kultury.

Pořadatelé festivalu návštěvníkům festivalu právě kvůli slavnému Sandokanovi nadělili speciální dárek. Nechali vyrobit trička s obrazem velkého hrdiny, v podstatě stejná, která se v 80. letech stala v tehdejším Československu doslova kultovní záležitostí.

Juniorfest jde do samotného finále. Poslední projekce jsou na programu ve středu 12. listopadu, dozvuky se pak ještě odehrají 13. listopadu, kdy jsou v Káčku v Dobřanech na programu poslední dopolední projekce. V letošním roce byl podle všeho největší zájem o pohádku Tři bratři, její projekce byly na několika místech vyprodané už před samotným zahájením festivalu.

FOTO: Pavel Němeček, www.orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte