Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kapela Debill Heads v Kalikováku nevystoupila, nahradil je Seven - FOTKY

28.02.2016 15:08

Kapela Seven řádila v sobotu 27. února v plzeňském Kalikováku. Protože skupina Debill Heads do Plzně vůbec nedorazila, užili si členové kapely Seven koncert jako hlavní hvězdy. Přitom byli původně předskokany.

Seven v Kalikováku (38)
Seven v Kalikováku (1)Seven v Kalikováku (2)Seven v Kalikováku (3)Seven v Kalikováku (4)Seven v Kalikováku (5)Seven v Kalikováku (6)Seven v Kalikováku (8)Seven v Kalikováku (7)Seven v Kalikováku (10)Seven v Kalikováku (9)Seven v Kalikováku (12)Seven v Kalikováku (11)Seven v Kalikováku (13)Seven v Kalikováku (14)Seven v Kalikováku (15)Seven v Kalikováku (16)Seven v Kalikováku (17)Seven v Kalikováku (18)Seven v Kalikováku (20)Seven v Kalikováku (19)Seven v Kalikováku (21)Seven v Kalikováku (22)Seven v Kalikováku (24)Seven v Kalikováku (23)Seven v Kalikováku (25)Seven v Kalikováku (26)Seven v Kalikováku (27)Seven v Kalikováku (28)Seven v Kalikováku (29)Seven v Kalikováku (30)Seven v Kalikováku (31)Seven v Kalikováku (32)Seven v Kalikováku (33)Seven v Kalikováku (34)Seven v Kalikováku (35)Seven v Kalikováku (36)Seven v Kalikováku (37)Seven v Kalikováku (38)Seven v Kalikováku (39)

Kapela Debill Heads nevystoupila v Kalikováku kvůli zdravotní indispozici jednoho z členů. "Naše plzeňské prokletí, zdá se, pokračuje... Vzhledem k tomu, že náš bubeník má jednu ruku částečně v sádře, musíme bohužel zrušit naše sobotní vystoupení v Kalikovském mlýně v Plzni," uvedla kapela na svých stránkách. Také v loňském roce měla kapela vystupovat v Kalikováku, ale zdravotní problémy jim to nedovolily.

Skupina Seven (předkapela) se rázem stala hlavní kapelou a pořádně to v Kalikováku rozparádila. Koncert doplnila ještě skupina Radiátor, která přijela do Plzně rovnou z koncertu v Karlových Varech. Kluci si tak v sobotu užili pěkný dovjáček.

Ačkoliv bylo v klubu hodně fanoušků Debill Heads, večer si užili. Kalikovák si pro návštěvníky připravil pivní překvapení - čepoval se Zázvorák, speciál s příchutí zázvoru z pivovaru Knížecí pivovar Plasy.

Kapela Seven, jak přiznala, hraje v Plzni ráda a pozvala si hosta plzeňskou legendu Radka Zíku. Ten si s kapelou dal pár písní.  Skupina Seven nyní natáčí novou desku ve studiu Jardy Brouzdy kousek za Plzní ve Vejprnicích. Její fanoušci se tak mají na co těšit.

Foto: Martin Hanáček
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství