Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič nezvládl řízení. Auto skončilo mimo komunikaci - FOTO

18.05.2021 8:17     18.05.2021 9:40

Na Tachovsku došlo v úterý 18. května v ranních hodinách k havárii osobního vozidla. Řidič nezvládl řízení a skončil s utomobilem mimo vozovku.

4
2134

Mezi Annenským a Labutím rybníkem nedaleko Plané havarovalo před osmou hodinou ráno osobní vozidlo mimo komunikaci. Automobil skončil v korytu potoka.

"Na místě je jedna zraněná osoba mimo vozidlo, které jsme poskytli předlékařskou péči," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. "Preventivně jsme do toku instalovali sorpční hady," doplňuje informace Poncar.

Z dosavadního šetření vyplývá, ze řidič jel s vozidlem ve směru od Plané na Kyjov, kdy po projetí levotočivé zatáčky již na rovném úseku komunikace nezvlaádl řízení. "Dle svých slov reagoval na lesní zvěř, která mu měla údajně vběhnout do jízdní dráhy. V důsledku toho strhl řízení vlevo, kdy vyjel mimo komunikaci a havaroval v korytě potoka," uvádí mluvčí policie Dagmar Jiroušková Jersáková.

Při nehodě utrpěl řidič zranění, a tak byl záchrankou převezen do nemocnice. "Mladý řidič utrpěl zhmoždění hrudníku od pásů, s lehkým zraněním a byl transportován do Stodské nemocnice," říká mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Alkohol byl na místě vyloučen dechovou zkouškou. Dopravní nehodou se zabývají dopravní policisté z Tachova.

 

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství