Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Provoz na hlavním tahu u Všerub zkomplikovala nehoda!

25.04.2014 11:00     25.04.2014 11:51

Halvní tah I/20 se už podruhé v tomto týdnu stal dějištěm nehody, při které došlo ke zranění. Tentokrát u Všerub bourala dodávka s osobním autem. Na vině je předjíždění!

Hlavní tah I/20 se pro řidiče v posledních dnech stal nepříjemnou trasou. Po tom, co ve středu ráno úplně zastavila provoz na tahu z Plzně na Karlovy Vary nehoda kamionu s osobním autem, v pátek dopoledne to byla srážka dodávky s osobním autem. Tentokrát byla podle všeho na vině nepozornost při předjíždění.

Hlavní tah z Plzně na Karlovy I/20 patří v regionu mezi ty nejfrekventovanější. V tomto týdnu už provoz na této důležité silniční tepně zkomplikovala nehoda. Naštěstí v pátek dopoledne neměla srážka tak dramatické následky. O to horší je fakt, že za vším stojí podle všeho nepozornost.

"K nehodě došlo na křižovatce u obce Popovice ve chvíli, kdy dodávka odbočovala. Osobní vůz, který je za ní, začal dodávku předjíždět. Ta do něj bočně narazila. Vozidla skončila mimo komunikaci," řekl QAPu mluvčí policie Jan Koželuh s tím, že řidič osobního auta nejspíš přehlédl blinkr, který měl zapnutý řidič dodávky. Právě šofér dodávky utrpěl při srážce zranění hlavy.

"Alkohol byl už řidičů vyloučený dechovou zkouškou," dodal mluvčí policie. Jako příčina nehody byl prvotně určený nesprávný způsob předjíždění.

Už ve středu ráno byl hlavní tah I/20 kvůli vážné nehodě kamionu a osobního auta úplně uzavřený. Podrobnosti k nehodě čtěte v článku Nehoda uzavřela hlavní tah u Chotíkova! Řidič osobáku skončil v nemocnici .

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT