Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zvuky léta zazní v Tachově

16.08.2012 11:57

Festival Zvuky léta, který od pátku 17. srpna oživí v Tachově areál Na Minerálce, je i letos součástí Historických slavností v Tachově. Rozdělen je programově na dva zcela odlišné dny.

Xavier_Baumaxa

Ve dnech 17. a 18. srpna se areál v Tachově Na Minerálce rozezní hudbou festivalu Zvuky léta. Ten je i letos součástí programu Historických slavností. Rozdělen je do dvou programově zcela odlišných dnů.

Páteční večer začíná v 19 hodin a bude patřit zejména fanouškům nejrůznějších odnoží elektronické hudby od dubu a techfunku přes dubstep až po drum´n´bass nebo experimentální bubenické show.

Sobotní program, který začíná již v 15 hodin, je sestaven z hudebních skupin rozličných stylů a sympaticky nesází prvoplánově na festivalové stálice, které máte možnost vidět na většině letních akcí, ale zejména na zajímavé a originální interprety. Na pódiu se vystřídají například stylově neomezení šílenci Hentai Corporation, taneční Le Pneumatiq, písničkář Xavier Baumaxa, funky banda BT´n´J, živá hip hopová kapela El Gato Negro nebo sušické duo Orchestra s nástrojovým obsazením housle a bicí, což je kombinace interpretů, která jistě potěší každého hudebního fajnšmekra.

V průběhu celé produkce bude v provozu také Embrio stage, kde se postupně vystřídá pěkná řádka DJs z Tachova, Plané a širokého okolí. Mezi hlavní jména vystupujících patří určitě velmi oblíbení 101 Warriors Crew, David Black a Lookshot. Sobotní program bude končit zhruba kolem třetí hodiny ranní.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT