Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Počasí znovu zaskočilo řidiče! Série nehod zkomplikovala dopravu v regionu

17.10.2013 8:09     17.10.2013 8:53

Podzimní počasí řidičům v regionu přidělává problémy. Kvůli ranním silným dešťovým přeháňkám se ve čtvrtek bouralo na řadě míst, hromadná nehoda způsobila i kolaps na dé pětce u omezení u Rokycan.

7.9.

Po tom, co v posledních dnech dělaly velké problémy ranní mlhy, ve čtvrtek zaskočil řidiče ranní silný déšť a přeháńky spojené se sníženou viditelností. Bouralo se na řadě míst, výjimkou nebyla ani dé pětka u omezení u Rokycan. Hromadná nehoda se odehrála těsně za obávaným 61.kilometrem.

Celá série dopravních nehod se odehrála ve čtvrtek ráno v regionu. Bouralo se v Plzni, na Domažlicku, na jižním Plzeňsku i na dálnici D5 na Rokycansku. Tam se na 62.kilometru srazila hned tři osobní auta. "Na úseku 62.kilometru došlo ke srážce tří osobních aut. Přede nehodou se tvořily kolony. Nabouraná auta se podařilo odstavit po 8.hodině a kolona se začala rozjíždět. Nehoda se obešla bez zranění, alkohol byl u řidičů vyloučený dechovou zkouškou. V současné době je dálnice plně průjezdná," potvrdila QAPu mluvčí policie Ivana Telekešová. Provoz na dálnici D5 byl komplikovaný také ve středu večer, kdy došlo u Benešovic k explozi osobního aut. Podrobnosti čtěte v článku Výbuch osobního auta zastavil provoz na D5!

Nehoda zkomplikovala ve čtvrtek ráno provoz i na hlavním tahu I/27 z Plzně na Klatovy, kde se u obce Borovy srazila dvě osobní auta, stejně to vypadalo i v Hrošovském Týně v Sylvánově ulici a dvě osobní auta se srazila také v Plzni na křižovatce Slovanské třídy a Plzenecké ulice. V Plzni došlo také k nehodě na Klatovské u Masarykova náměstí, kde auto srazilo chodkyni. Ve vážném stavu ji převezla záchranka do nemocnice.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství