Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Vznikla webová stránka pro odvolání šéfa policie Plzeňského kraje

11.08.2011 10:33

Ekologický právní servis, který spolupracuje s aktivisty na zastavení kácení na Šumavě, zřídil webovou stránku, kde může každý poslat emailem policejnímu prezidentovi svůj názor na odvolání řrditele policistů Plzeňského kraje.

Pokud vás zajímá problematika stromů na Moravě a spory aktivistů, kteří tam kácení blokují, můžete poslat svůj názor na zásahy policistů přímo policejnímu prezidentovi Petru Lessymu. Ekologický právní servis, který spolupracuje s aktivisty, zřídil webovou stránku právě za účelem emailu policejnímu prezidentovi.

Webové stránky nesou název ŠUMAVA PRO a jejich účelem je zjevně nejen osvětlit podstatu věci tedy sporu na Modravě, ale také pošťouchnout veřejnost k tomu, aby se sama účastnila odporu proti polici. Je na každém, na jakou stranu se postaví či zda zůstane v pozici neutrální.

Stránky také vybízejí a přímo i nabízí formulář pro email samotnému Lessymu. V odkazu výzva policejnímu prezidentovi stránky vyzývají: "Pošlete žádost policejnímu prezidentovi, plk. Mgr. Petru Lessymu, ať neprodleně odvolá krajského policejního ředitele a velitele zásahu za neadekvátní postup policie vůči pokojnému občanskému protestu proti nelegální těžbě dřeva v Národním parku Šumava. Váš email dostane na vědomí i ministr vnitra, Jan Kubice," hlásá se zde. Dosud bylo policejnímu prezidentovi odesláno 400 mailů.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT