Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tradiční novoroční ohňostroj v netradiční čas chystají v Dobřanech

28.12.2013 14:10

Nikoli o silvestrovské půlnoci, ale až na 1. ledna si v Dobřanech na jižním Plzeňsku užijí velkolepou světelnou show, která rozzáří nebe nad městem.

Náměstí v Dobřanech před rekonstrukcí

Už popatnácté nebude na Nový rok chybět v Dobřanech tradiční ohňostroj. Tradiční ohňostroj pro některé možná v netradiční dobu vyletí proti setmělému nebi 1. ledna po 18.00 hodině.

"Dobřany byly prvním městem, které uspořádalo ohňostroj nikoli o silvestrovské půlnoci, ale až 1. ledna večer," poznamenal starosta města Dobřany Marek Sýkora s patřičnou hrdostí.

Dobřanské náměstí při této příležitosti tak již tradičně zaplní tisíce lidí z města i blízkého okolí, kteří se sem každoročně vracejí na velkolepou světelnou show.

Starosta přítomné pozdraví, stručně shrne uplynulý rok, jenž byl ve znamení oslav 770 let města, a popřeje vše dobré do roku nového. A pak už všichni zvednou hlavu vzhůru, aby jim neuniklo nic z jedinečné světelné choreografie.

Zhruba desetiminutový ohňostroj doprovodí píseň zpěvačky Adele Set Fire To The Rain. Přijďte se také pobavit na dobřanské náměstí!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT