Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Prostitutky v Plzni neodradí ani kontroly! Jednu nachytali strážníci i s klientem!

07.10.2013 11:25

Prostituky z Plzně nemizí, i když podle vyhlášky tady nemají, co dělat. Další kontroly odhalily lehké ženy na Nové Hospodě a v jednom případě i se zákazníkem!

prostitutky

Strážníci v Plzni se znovu zaměřili na vyhlášený rajón plzeňských prostitutek. Tradičně jsou lehké ženy k vidění na Nové Hospodě, podél Domažlické a v Zátiší. Tentokrát načapali strážníci hned dvě prostitutky najednou. Jedné z nich přitom bylo teprve 18 a k prositutci se městským policistům dokonce přiznala. 

Zátiší a Nová Hospoda jsou pro plzeňské prostitutky stále lokalitou číslo jedna. Jak vás QAP již informoval, "lehké dívky" nezastraší nic, ani vyhláška, ani kontroly strážníků. QAP se před časem vydal přímo do lokality a pohyb prostitutek monitoroval, více čtěte v reportáži Prostituce v Plzni stále "kvete". Na Domažlické napočítáte odpoledne i 7 prostitutek!

Teď pro změnu do terénu vyrazili strážníci a také slavili úspěch. Před komisi města posílají hned dvě ženy. "Pro opakované porušování vyhlášky města, kterou se vymezují některá prostranství, na nichž se zakazuje prostituce stanou před Komisí pro projednání přestupků Úřadu městského obvodu Plzeň 3 dvě ženy. Osmnáctiletou dívku přistihli strážníci při nabízení prostituce v pátek v noci. Sama dívka se jim k tomu doznala. Osmatřicetiletou ženu pak strážníci přistihli během včerejší noci při nabízení prostituce hned dvakrát, jednou i se zákazníkem. Ten odešel z místa s blokovou pokutou," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Stále stejná písnička! Silnice u hřbitova, Zátiší, Domažlická, vjezdy do areálů firem...To jsou oblíbená místa prostitutek.

Ohledně lokality a rajónu prostitutek je jasno. "Jsou to stále stejná místa. Například u hřbitova v Zátiší, vejzdy do areálů firem. Obecně Domažlická ulice," říká Jana Pužmanová. Prostitutky často využívají právě průjezdu kamionů hlavním tahem na Domažlice. Ne vždy ale klienti odejdou jen chudší o to, co zaplatili za služby. Policie v této lokalitě řešila i řadu případů, kdy prostitutky klienty okradly.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT