Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do divadla za zvýhodněné vstupné! Šanci máte do 10. června

07.06.2016 14:28

V pátek 10. června definitivně končí možnost koupit si předplatné pro rok 2016 do Divadla J. K. Tyla. Zájemci si tak mohou předplatné zajistit se slevou.

Otevření Nového divadla_QAP_foto (12)

Prodej předplatného na představení Divadla J. K. Tyla v Plzni na rok 2016 končí definitivně v pátek 10. června. To je také poslední termín, kdy si mohou zájemci zajistit předplatné již se slevou. Nejen, že se jim odečtou odehraná představení, zároveň získají slevu na jednotlivá další představení.

Rok 2016 je ve své polovině, zájemci o předplatné do Divadla J. K. tyla si ale mohou ještě na letošní rok zajistit předplatné a to s poměrně výraznou slevou.

"Z ceny předplatného bude vždy odečtena cena představení, která již byla v rámci abonentního systému odehrána. Výhodou ´zbytkového´ předplatného zůstává výrazné procentuální snížení cen oproti běžným cenám za jednotlivá představení, tedy 15 % na představení ve Velkém či Novém divadle, 40 % na seniorské předplatné či odpolední představení," informuje DJKT. 

Pro více informací se můžete kdykoliv obrátit na oddělení předplatného v novém objektu pod Velkým divadlem. Volat můžete také na telefonní číslo 378 038 186.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství