Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zmatená žena v noční košili žádala strážníky o pomoc

09.04.2010 9:34

Ve dvě hodiny v noci se na služebně městských policistů na Slovanech objevila starší žena v noční košili a žádala je o pomoc. Když ji dopravili domů, nepoznávala svého manžela. Strážníci jí zajistili lékařskou pomoc.

Plzeňské městské strážníky sloužící noční směnu na Slovanech překvapila v pátek 9. dubna po druhé hodině ráno starší žena v noční košili.

"Byla zmatená a žádala službu o pomoc kvůli údajnému rušení nočního klidu v místě jejího bydliště," informovala mluvčí plzeňské městské policie Jana Pužmanová a pokračovala: "Paní ale nebyla schopna blíže určit svou vlastní identifikaci, ani další skutečnosti podaného oznámení." Strážníci se proto rozhodli, doprovodit ji domů, do bytu v Krejčíkově ulici. "Její manžel uvedl, že se jeho manželka léčí na duševní poruchu. Večer šli společně spát a není si vědom toho, že by jeho paní během noci vstala a z bytu odešla," uvedla další skutečnosti podivného nočního případu Pužmanová a dodala, že žena svého chotě ani nepoznávala a vykazovala i další známky značné dezorientace. "Strážníci se proto rozhodli přivolat lékařskou pomoc. Zdravotníci pak ženu převezli do Fakultní nemocnice na Lochotíně, kde byla hospitalizována," dodala Pužmanová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství