Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čtvrtek na silnicích ve znamení nehod. Do terénu musela i záchranka

21.04.2016 10:42     21.04.2016 12:02

Hned u několika nehod musela ve čtvrtek zasahovat spolu s policií i záchranka. V Dehtíně narazilo osobní auto do vidauktu, v Domažlicích došlo k nehodě motorkáře.

DSC_2182

Nehody během čtvrtečního dopoledne zaměstnaly složky integrovaného záchranného systému hned na několika místech. K nejvážnějším nehodám došlo na Domažlicku a Klatovsku, kde záchranka od nehod převážela i zraněné.

K první vážnější nehodě došlo kolem 10. dopoledne v Domažlicích v Chrastavické ulici. "Při nehodě se střetl řidič motocyklu s osobním vozidlem. Přesné příčiny nehody jsou předmětem šetření, podle prvotních výsledků měl řidič motocyklu odbočovat, pravděpodobně přejel do protisměru, kde se střetl s autem. Dechová zkouška vyloučila požití alkoholu, jak u řidiče motocyklu, tak auta," řekla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Motorkář skončil v nemocnici. "Muže ročník 1975 jsme převáželi s úrazem dolní končetiny," doplnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Složky IZS musely vyjet na Domažlicku také k obci Koloveč. "Tam došlo ke střetu auta a krmného vozu. Příčiny nehody jsou stále v šetření," doplnila další nehodu policejní mluvčí. Z místa byl do nemocnice v Domažlicích převážený muž s úrazem páteře.

Záchranka zasahovala následně také na Klatovsku v Dehtíně, kde auto narazilo do viaduktu. "Do nemocnice v Klatovch jsme přepravili muže ročník 1974 na další vyšetření," říká Lenka Ptáčková.

FOTO: ilustrační


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT