Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lídrem kandidátky ANO do parlamentních voleb se stal Jan Volný

31.05.2021 11:08

V Plzni proběhl krajský sněm hnutí ANO, z které vzešla kandidátní listina pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Lídrem kandidátky je poslanec Jan Volný.

volny

V pátek 28. května 2021 v podvečerních hodinách se sešli delegáti zvolení oblastními organizacemi na krajském sněmu Politického hnutí ANO v Plzeňském kraji. Hlavním bodem programu byla zpráva předsedy krajské organizace ANO Romana Zarzyckého, ve které mimo jiné předložil delegátům sněmu návrh krajského předsednictva na sestavení kandidátní listiny pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, které nás všechny v říjnu čekají.

Delegáti krajského sněmu vyjádřili podporu Janu Volnému, kterého doporučují ve schváleném návrhu jednomyslně jako lídra kandidátky. Jan Volný nyní působí jako poslanec, v minulosti byl starostou Chodové Plané.

„Jan Volný je zakládající člen ANO. Byl předsedou krajské organizace a již dvě volební období je také poslancem PSP ČR. Byl to právě Honza, který mi před několika lety předal vedení krajské organizace a je naším 1. místopředsedou,“ uvedl předseda krajské organizace ANO Roman Zarzycký. 

Delegáti krajského sněmu na návrh krajského předsednictva dále potvrdili na první pozice kandidátky poslance Kamala Farhana a rovněž podpořili nové tváře, např. Huberta Langa z oblasti Plzeň sever či Gustava Vacka z oblasti Rokycany.

V souladu se Stanovami a vnitřními předpisy Politického hnutí ANO tak vznikl návrh kandidátní listiny, který nyní krajská organizace předloží k závěrečnému projednání a schválení Výboru hnutí ANO.

"Jedno však víme jistě, že jsme do volebního klání schválili ty správné kandidáty. Ostatní je na voličích, tedy na každém z vás," dodal Zarzycký.

FOTO: Hnutí ANO

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT