Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Muž útočil nožem na účastníky narozeninové oslavy. Nelíbil se mu výběr hudby

16.05.2024 10:01

Kriminalisté z územního odboru Plzeň – venkov zahájili trestní stíhání 29 letého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu v souběhu s přečinem nebezpečné vyhrožování a přečinem výtržnictví. K incidentu došlo v Kralovicích.

napadení nožem_Plzeň_1022_PČR

"Podle dosud zjištěných skutečností v pátek 10. května měl obviněný muž po předchozí slovní rozepři o výběr hudby na právě probíhající oslavě narozenin napadnout větším nožem 37 letou ženu. Muž vyhrožoval zabitím i ostatním účastníkům oslavy. V jeho dalším jednání mu zabránili přítomní muži (39 let a 32 let) a také žena (30 let), kteří se snažili obviněnému držet ruce, aby nemohl s nožem nikomu ublížit," popsala situaci mluvčí policie.

Během vzniklého konfliktu došlo ke zranění několika lidí. 39 letý muž byl nožem zraněn na tváři, druhý měl poranění na krku a žena byla zraněna na ruce.

"Všechna zranění byla způsobena v důsledku zabránění útoku obviněného. Celý incident se odehrál před jedním z bytových domů kolem 23. hodiny a zranění 32 letého muže si vyžádalo lékařské ošetření. Přivolaní policisté obviněného muže na místě zadrželi," uvedla mluvčí policie s tím, že provedená dechová zkouška měla u něj pozitivní hodnotu s výsledkem 2,6 promile.

Policejní komisař podal státními zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který soudce akceptoval. V případě prokázání viny muži hrozí až deset let odnětí svobody.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství