Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kvalifikace na MS: Česko podlehlo Itálii 1:2

10.09.2013 22:39

V úterý 10. září nastoupil český nároďák v kvalifikačním utkání skupiny B na MS světa v Brazílii proti Itálii. I přes dobře zahájený první poločas dokázali Italové plně využít druhou půli a vykopat si vítězství 2:1.

Úterní večer 10. září přinesl kvalifikační utkání na MS ve fotbalu, které se bude hrát v Brazílii. V rámci skupiny B se Česko postavilo proti Itálii.

Český tým šel do vedení již v devatenácté minutě první půle. Rosický našel na levém křídle přesnou přihrávkou Jiráčka, který poslal do vápna centr a ten dokázal využít Kozák. Díky jeho přesné trefě se ujalo Česko vedení 1:0. Kozák měl v závěru půle na kopačce jasnou tutovku, ale svoji dávku štěstí si zřejmě již vybral, protože balon minul branku jen o několik málo centimetrů.

Do druhé půle vstoupili úspěšněji Italové. Ve dvaapadesáté minutě odcentroval Candreva míč do pokutového území, kde se ke střele hlavou dostal Chiellini a vyrovnal na 1:1. Studená sprcha pro český tým přišla o dvě minuty později, když Balotelli bezpečně proměnil pokutový kop a poslal Itálii do vedení 2:1. Do konce utkání již žádná další branka nepřišla a Italové tak dokonale zúročili efektivní hru ve druhé půli.

Itálie – Česko 2:1 (0:1)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT