Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Nabourali vám auto? Nehoda.cz Vám pomůže!

17.07.2010 9:30

Léto je v plném proudu, sluníčko svítí a výlety autem či cesty na dovolenou jsou na řadě. Nehod na silnicích ale přibývá jako hub po dešti. Víte, že pokud vám nabourají auto, existuje firma, která za vás vše vyřeší a ještě vám dá náhradní vůz?

nehoda.cz

Chystáte se na dovolenou autem? Nebo rádi jezdíte na výlety po vlastní ose? Pak ale buďte na cestách velmi pozorní. Nehod v současném teplém počasí přibývá a vy můžete být další na řadě. Co dělat, když vám někdo nabourá auto? QAP má pro vás tip. Kontaktujte firmu, která se o vše kolem bouračky postará a ještě vám dá náhradní auto, je to Nehoda.cz.

Kdo jsou Nehoda.cz?

Firma, která poskytuje zdarma komplexní služby pro oběť bouračky. Zcela zdarma za vás vyřídí papírování s pojišťovnou, odhad škody, její likvidaci a zařídí i odtah vozidla spolu s jeho opravou. Pokud bude třeba také zkontrolují výplatu škody od pojišťovny a na překlenovací dobu vám zařídí náhradní vůz. To vše pro vás zdarma, platí viník nehody ze svého povinného ručení.

Jak postupovat jste-li nabouráni?

Především zachovejte klid a rozvahu, nepanikařte. Pokud nejste zraněni, vystupte z vozu a po označení místa trojúhelníkem, zkontrolujte zda nejsou ostatní zraněni. Pak ihned volejte linku Nehoda.cz telefon 775 101 775. A to je celé.

Po telefonu vyhodnotí operátor vaši situaci a poradí, zda volat polici. Pokud budete v Plzni, Brně, Teplicích nebo Ústí nad Labem, přijede na místo nehody zásahové vozidlo Nehoda.cz a pomůže vám vyřešit na místě dokumentaci. Pak také zajistí odtah vozu. Na místo nehody vám samozřejmě přistaví náhradní vůz zdarma. Váš nabouraný vůz také firma opraví.

Jsou klienti spokojeni?

Nehoda.cz má za sebou už osm let působení a má také spoustu spokojených klientů. "V prosinci roku 2008 do mě nabourali, poškodili mi auto, Škoda Superb. Dostala jsem od mého známého kontakt na službu Nehoda.Cz. Chvíli jsem váhala, zda věřit jejich reklamě, ale nakonec jsem je oslovila a dnes už vím, že jsem udělala dobře," pochvaluje si Monika z Plzně. "Pomohli mi s celou likvidací škody na vozidle, především za mě vyřídili problém, o kterém jsem vůbec nevěděla, že by mohl vzniknout. Viník dopravní nehody se totiž rozhodl, že škodu nenahlásí na své pojišťovně. Protože jsem službu Nehoda.cz pověřila plnou mocí také k právnímu zastoupení, vyřídili za mě můj problém bez mé účasti. Viník nakonec škodu nahlásil a já zatím v klidu zdarma využívala náhradní vozidlo až do doby, než mi od pojišťovny viníka dopravní nehody přišla proplacená totální škoda na vozidle," uvedla ještě spokojená klientka.

Dalším spokojenám klientem je Jarda z Rybnice. "Službu Nehoda.Cz doporučuji všem. Jejich služeb jsem využil a byl jsem velmi spokojený. Pomohli mi nejen tím, že mi půjčili náhradní auto ale také tím, že mi dali přesnou informaci, na co všechno mám vlastně nárok. Díky tomu jsem jejich prostřednictvím získal bolestné a ušlý výdělek. Na pojišťovně mi tyto informace vůbec neřekli," pochvaloval si Jarda.

Pokud tedy máte jakýkoli problém s nabouraným autem, kontaktujte Nehoda.cz nebo volejte 775 101 775 a zbytek už nechte na nich. Pojiš´tovna vám totiž většinou poradí jen to, co je pro ni výhodné. A ne vždy jsou pracovníci za přepážkou stoprocentně informováni a ochotni pomoci. To Nehoda.cz je tu pro vás nonstop!

Více konkrétních informacích nakdete na stránkách www.nehoda.cz/.

komerční článek

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství