Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sušický Santos září novotou! Opravy trvaly rok

27.07.2013 14:47

Oblíbený sušický ostrov Santos na Otavě je po roce znovu přístupný veřejnosti. Opravy odstartovaly v podstatě přesně před rokem, na začátku srpna. V sobotu 27.července je na programu slavnostní otevření a v neděli dětský den.

susice

Oblíbený sušický ostrov Santos, který byl v minulosti dějištěm řady kulturních akcí a stal se velmi oblíbenou lokalitou pro trávení volného času, je znovu otevřený veřejnosti. Jeho opravy odstartovaly v srpnu loňského roku. Rekonstrukce se dočkaly i břehy Otavy.

Ve velkém stylu se o tomto víkendu 27. a 28.července otevírá nově zrekonstruovaný ostrov Santos v Sušici. Sobota je věnovaná přímo slavnostnímu otevření, následovat bude procházka opravenými místy a také koncert k zahájení nové sezóny. Chybět nebude ani doprovodný program v podobě nejrůznějších her, přírodní lékárny, in - line závodů a nohejbalového turnaje.

V neděli 28.července si na své přijdou hlavně děti. Na Santos dorazí velké hvězdy showbyznysu včetně Vojty Dyka

Slavnost u příležitosti znovuzprovoznění Santosu se protáhne také do neděle a tak ti, co to v sobotu do Sušice nestihnou, mají šanci ještě v neděli 28. července.

Nedělní program bude věnovaný hlavně dětěm pod názvem programu " Kdo si hraje, zlobí míň". Program odstartuje už úderem 11.hodiny dopolední a děti s rodiči semůžou těšit i na vzácné hosty. Účast na dětském dni přislíbili například Bára Basiková, Jitka Šnajdrová, Jakub Kohák, Vladimír Šmicer, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Ondřej Brzobohatý a další.

Závěr víkendových oslav pak obstará fotbalový zápas mezi VIP hosty a sušickým výběrem.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT