Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Řidič pod vlivem drog vylétl u Líní ze silnice. Ujížděl před policií

18.03.2021 13:34

Ve čtvrtek 18. března havarovalo osobní auto u Líní. Mladý řidič ujížděl před policií s kradeným vozem. Jízdu ale nezvládl, vylétl s autem ze silnice a narazil do stromu. Na místě zasahovala záchranka.

Technopochod Plzeň 2016 (1)

"Jednalo se o dopravní nehodu u obce Líně po pronásledování hlídkou Policie České republiky, kdy osobní auto bylo hlášeno jako odcizené, havarovalo po průjezdu levotočivé zatáčky, vyjelo vpravo mimo vozovku a narazilo do stromu," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Zranění utrpěl řidič i spolujezdkyně. "Řidič vozidla ročník 1982 a spolujezdkyně ročník 1999 byli zraněni a převezeni do nemocnice. Alkohol u řidiče byl negativní a u řidiče byl pozitivní test na toxi. Příčina a okolnosti nehody jsou v šetření policistů," dodala mluvčí policie.

Podle záchranky utrpěla spolujezdkyně sředně těžké zranění, řidič vyvázl s lehčím zraněním. "Žena ročník 1999 utrpěla středně těžká zranění a při vědomí byla transportována na urgentní příjem FN Plzeň. Muž ročník 1982 utrpěl pouze oděrky v obličeji abyl transportovan do fakultní nemocnice na Borech," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

foto: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství