QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Průjezd Liticemi zkomplikuje uzavírka Klatovské ulice. Potrvá do konce března

20.01.2020 10:16

Kvůli pokládce a propojení kanalizace se v úterý 21. ledna uzavře most v Klatovské ulici v centru plzeňských Litic. Projedou tudy pouze linkové autobusy a městská hromadná doprava.

2

Původně měla uzavírka části Klatovské ulice v centru Litic odstartovat v pondělí 20. ledna. Už od uplynulého týdne na to upozorňovaly dopravní značky. Podle aktuálních informací z obvodního úřadu ale odstartuje uzavírka až v úterý 21. ledna.

"Od úterý 21.1.2020 do cca 31.3.2020 bude pro veškerou dopravu kromě MHD a linkových autobusů uzavřena Klatovská ulice v úseku od křižovatky s ulicí K Valše a Řepné po ulici Na Trávníku,“ informuje obvodní radnice na svém webu.

Hlavní objízdná trasa bude spojkou po jihovýchodní straně Litic. "Další průjezd pro osobní dopravu je možný ulicí V Úhlu, kde ale upozorňujeme na dodržování maximální opatrnosti a používání snížené rychlosti z důvodu úzkého profilu komunikace a nebezpečí dopravních nehod,“ upozorňuje dále obvodní radnice.

Důvodem omezení je propojení stávající kanalizační výústi do kanalizačního systému Litice –Klatovská.

Od března potrápí řidiče v Liticích další uzavírka. Zcela neprůjezdný bude most v ulici  K Valše, který je v havarijním stavu. Spojení mezi Liticemi a Valchou tak bude možné pouze přes Bory.

FOTO: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24