Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hit pro cyklistky! MMR E-Bike představuje barevnou kolekci elektrokol

15.02.2019 14:01

Hitem letošního roku pro milovnice cyklistiky bude určitě nová barevná kolekce elektrokol. Tu jako novinku představila prestižní německá značka. V Plzni už jsou tato kola k zakoupení!

79066641 (1024x578)

Elektrokola z nové dámské kolekce prestižní německé značky BULLS jsou zajímavá nejen technicky, ale hlavně designově. Prohlédnout a otestovat si je můžete v prodejně MMR E-Bike v Papírnické ulici v Plzni. Prodejce je navíc bude už za pár dní prezentovat v plzeňském obchodním centru Olympia.

„Vystavovat tuto novou designovou kolekci dámských elektrokol budeme 23. února v Olympii v Plzni - Černicích. Kromě těchto kol tam budeme mít samozřejmě i nabídku ostatních elektrokol dalších ověřených značek. Vše vám předvedou naši zkušení prodejci, kteří jsou odborníky, takže vám poradí jaké kolo je právě pro vás to nejvhodnější,“ uvedl jednatel firmy MMR E-bike Martin Uhlíř.

MMR E-Bike je expertem na elektrokola, má jednu z největších nabídek. V jejich Galerii v Plzni v Papírnické ulici na Slovanech si vybere opravdu každý, ať už začátečník nebo i zkušený cyklista, který už na obyčejné kolo nestačí například ze zdravotního důvodu.

Firma má v nabídce 150 modelů elektrokol s pohony BOSCH, SHIMANO, BROSE a BAFANG a také 200 modelů jízdních kol včetně dětských.

foto zdroj: MMR E-Bike

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství