QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

08.05.2024 13:57

Pozor na dálnici D5!

Na 138. km dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov, kde je z důvodu opravy komunikace sveden provoz do jednoho jízdního pruhu, došlo k poruše nákladního vozidla. Řidiči mohou sjet na exitu Mlýnec (136. km) a následně na dálnici opět najet na Sv. Kateřině. Na odstranění závady vozidla se intenzivně pracuje.

Mistři z Plzně si v dalším přípravném zápase připsali remízu!

06.07.2013 21:55

Viktoriáni mají za sebou na soustředění v Rakousku další přípravný zápas, v pořadí druhý. Na hřišti v Uttendorfu se hráči FC Viktoria Plzeň museli spokojit s remízou 2:2.

Krasnodar
K8K1K2k3K4K5K6K7

Viktoriáni mají za sebou na soustředění v Rakousku další přípravný zápas, v pořadí druhý. Na hřišti v Uttendorfu nastoupili proti ruskému celku FK Krasnodar a připsali si remízu 2:2. K výhře nepomohlo ani krásné počasí, ani skupinka bezmála dvaceti plzeňských fanoušků. Diváci měli ale jedinečnou šanci vidět na hřišti Davida Limberského, Marka Bakoše a Pavla Horvátha, kteří doléčili svá zranění z konce minulého ročníku.

Prvních dvacet minut utkání bylo opatrnějších, pak ale v situaci, kdy začali přebírat iniciativu Viktoriáni, došlo ke střetu Ďuriše s gólmanem ruského celku a plzeňský záložník musel po bolestech žeber a hlavy do nemocnice. Až v následujících hodinách a dnech se ukáže, jak je zranění závažné. Hráči Plzně snažili držet otěže zápasu, z čehož vytěžili i první branku. Pavel Horváth vybojoval balón, který posunul na Rajtorala a jeho centr protlačil za soupeřova brankáře Hora. O minutu později ale soupeř dokázal vyrovnat.  Stanislav Tecl mohl následně zvrátit stav zápasu na stranu Viktorie, v pokutovém území trefil pouze tyč.

Do druhého dějství vstoupili opět aktivněji Plzeňané. Vyústěním tlaku byl volný přímý kop, kterého se ujal kapitán Horváth a nechytatelnou střelou poslal Viktorii do vedení 2:1. Pak začali oba trenéři střídat a hra se vyrovnala. V 86. minutě se hráčům ruského celku podařilo vyrovnat, když si po střele z osmnácti metrů do tyče srazil nešťastně balon do sítě brankář Bolek. I přesto, že Viktoriáni byli lepším mužstvem, nakonec s týmem FK Krasnodar remizovali 2:2.

Poslední utkání v rámci herního soustředění čeká plzeňské fotbalisty v úterý 9. července, kdy jim bude soupeřem rumunský tým CFR 1907 Cluj.

FC Viktoria Plzeň – FK Krasnodar 2:2 / poločas 1:1/ Branky: 41. Hora, 56. Horváth – 42. Koman, 87. Isael

Sestava Viktorie v 1. poločase: Pavlík – Řezník, Procházka, Hejda, Limberský – Horváth (C), Darida – Rajtoral, Ďuriš (18. Hořava), Hora – Tecl
Sestava Viktorie ve 2. poločase: Bolek – Rajtoral, Čišovský, Hejda (75. Chocholoušek), Limberský (58. Končal) – Hořava (75. Veselinovič), Horváth (C) (65. Bakoš) – Tecl (75. Krmenčík), Hanousek, Kovařík – Wágner
Trenér: Pavel Vrba

FOTO:FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT