Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

V Křimicích srazilo auto motorkáře, muž utrpěl vážná zranění

12.07.2022 21:02     12.07.2022 21:20

Další vážná nehoda motorkáře se stala v úterý 12. července v podvečer v plzeňských Křimicích. Na místě zasahovaly všechny složky IZS, motorkář utrpěl vážná zranění.

sanitka

Nehoda se stala kolem 19. hodiny večer na křižovatce Regensburská - Chebská. "Záchranáři na místě ošetřili muže ročník 1978. Byl s mnohočetnými zraněními při vědomí transportován na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň-Lochotín," sdělila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Motocyklistu srazil řidič jedoucí ve vozidle Škoda Octavia. "Řidič (1971) nedal přednost při odbočování z ulice Regensburská ve směru na Křimice řidiči (1978) na motocyklu značky Jawa, který jel z Křimic do centra," popsala průběh nehody mluvčí policie Michaela Raindlová s tím, že řidič automobilu měl negativní dechovou zkoušku.

"U řidiče motocyklu nebyla provedena dechová zkouška vzhledem ke zranění, byl nařízen odběr krve," dodala mluvčí policie.

V posledních dnech jde o další vážnou nehodu s účastí motorkáře. V pondělí došlo k vážnému střetu motocyklisty a automobilu u Čachrova na Klatovsku. Pro zraněného motocyklistu letěl vrtulník. Více jsme psali ZDE.

Tragická nehoda, při které zemřel motorkář, se stala 6. července v Sušici.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství