QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chystají se velkolepé oslavy! Zdravotnická záchranná služba oslaví v Plzni významné výročí

13.05.2024 14:58

Zdravotnická záchranná služba oslaví 50. výročí působení na území města Plzně. Můžete se těšit na bohatý odborný i zábavný program pro celou rodinu. Buďte u toho!

IMG_8323

V pátek 17. května 2024 proběhnou na nádvoří Plzeňského Prazdroje v Plzni oslavy 50. výročí působení Zdravotnické záchranné služby na území města Plzně.

Program bude opravdu bohatý, slavnostní zahájení se bude konat v 10 hodin. Následovat budou tři slavnostní předávání ocenění. Atraktivní program pro veřejnost začne po poledni. Na 13:30 je naplánován přílet LZS – s ukázkou vyproštění lezce z věže. Následovat budou ukázky práce všech složek IZS. Těšit se můžete na psovody, sebeobranu atd.

V odpoledních hodinách je připraven i kulturní program. Vystoupí mažoretky, stepaři i tanečníci. V 19 hodin se představí členové souboru muzikálu DJKT v Plzni. Celodenní program zakončí od 20 hodin hudební skupiny Way to a Podvraťáci.

V areálu bude i stánek FN Plzeň se slečnou Hrdostí. Od 10 do 14 hodin zde odborníci zájemcům zjistí zdarma krevní skupinu každého zájemce.

Přijďte se podívat, pobavit se a poděkujte záchranářům osobně za jejich práci.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT