Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tragédie zastavila provoz vlaků mezi Plzní a Prahou!

23.01.2015 7:35     23.01.2015 8:46

Tragická železniční nehoda u Cerhovic zastavila v pátek ráno provoz vlaků mezi Plzní a Prahou. Na trati srazil vlak zatím neznámého muže. Případ šetří policie!
 

srážka vlaku s chodcem

Tragická železniční nehoda se odehrála v pátek ráno na železniční trati číslo 170 z Prahy na Plzeň. U Cerhovic došlo ke střetu vlaku s osobou. Místo vlaků byly nasazené autobusy. Dotklo se to i některých spojů do Rokycan. Příčiny neštěstí jsou v šetření, policie zatím nemá ani totožnost mrtvého muže.

K tragédii došlo kolem půl sedmé ráno. Okamžitě byla přerušená doprava na trati s tím, že zpočátku se to dotklo také spojů v Rokycanech. Následně byla autobusová doprava nasazená mezi Kařízkem na Rokycansku a Hořovicemi. Cestující museli počítat i s komplikacemi v podobě naváznosti autobusových a vlakových spojů.

Na místo srážky vyjeli i policisté, kteří ohledávali také okolní lokalitu. "U Cerhovic došlo ke srážce vlaku s mužem neznámé totožnosti. Všechny okolnosti jsou nadále v šetření a v případu byla nařízená soudní pitva," řekla QAPu mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková. 

Úplná výluka na trati trvala zhruba hodinu a půl. "V 7:55 byla zprůjezdněna jedna kolej a provoz byl kyvadlový," doplnila mluvčí českých drah Radka Pistoriusová.

FOTO: ilustrační, HZS

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT