Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Závěrečná akademie proběhla v Želvičkové školce

31.05.2011 14:45

Vyřazení předškoláků a poděkování rodičům i zaměstnancům školky neboli Závěrečná akademie 27. mateřské školy se konala v zaplněném sále Komorního divadla v pondělí 30. května od 16 hodin.

DSCN2990
DSCN2975DSCN2981DSCN2990

U tradiční akcí se v mateřských školách stává vyřazení předškoláků a také poděkování rodičům. Přesně taková akce pod názvem Závěrečná akademie 27. MŠ proběhla v pondělí 30. června v Komorním divadle.

Tradiční akci pořádá 27. MŠ alias Želvičková školka již několik let. Slavnostní rozloučení s dětmi předškolního věku doprovází vystoupení malých herců a zpěváků „na prknech, která znamenají svět“.

"S Komorním divadlem spolupracujeme už poněkolikáté. Děti se na akademii hrozně moc těší. Jakmile začne být teplé počasí, už se vyptávají, kdy začneme nacvičovat na vystoupení," prozradila ředitelka 27. MŠ Martina Průchová.

Bohatý program, který je plně v dětské režii, baví stejně jako děti také jejich rodiče. Malí umělci jim předvedli, co se všechno naučili v jednotlivých, zhruba pětiminutových, vystoupeních. Oceněni byli vždy bouřlivým potleskem.

"Na dětech je znát, že je to moc baví," poznamenal místostarosta centrálního obvodu Radislav Neubauer, který se na Akademii přišel podívat a společně s Petrem Kolesou, vedoucím Odboru majetku ÚMO Plzeň 3, předal ředitelce květiny jako výraz poděkování. "Obdivuji práci pedagogů, kteří s dětmi připravují celý program. Musí to být jistě náročný úkol, ale výsledky rozhodně stojí za to," pochválil organizátory i děti místostarosta.

"Náš obvod s 27. MŠ dlouhodobě spolupracuje. Opravdu jsem moc rád, že je školka tak aktivní v pořádání různých akcí a plně ji v tomto úsilí podporujeme," dodal starosta Městského obvodu Plzeň 3 Jiří Strobach.

Želvičková školka sídlí v Dvořákově ulici na Borech. S heslem „Být spokojený jako želva“ je zde dětem věnována všestranná péče.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství