Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Viktorka prohrála se Slavií, rozhodl nepovedený první poločas

15.05.2024 21:43

Ve středu 15. května čekal Viktorku další nadstavbový ligový duel na Slavii. Plzeň nevstoupila do zápasu dobře, po prvním poločase prohrávala o dvě branky.

2024.03.10-19.59.09-794w

Do bitvy v Edenu nastoupila Viktorka bez několika hráčů. Zranění nepustila do hry Václava Jemelku, Jana Kopice, Matěje Valentu, Idjessi Metsoko, Jana Sýkoru, Viktora Baiera, Jana Palusku a Rafiho Durosinmiho.

První branka Slávie padla v 5. minutě, v desáté minutě už vedli domácí 2:0. Trefil se Zmrzlý, za pět minut se Slavia dostala do dvoubrankového vedení, druhou branku přidal Oscar Dorley.

Druhý poločas hned v úvodu přinesl dramatickou situaci. Ogbu nešikovně při pokusu odkopnout míč kopl Mosqueru do hlavy. Mosquera se na chvíli ocitl v péči lékařů. Rozhodčí dlouho diskutovali o nařízené penaltě. Po přezkoumání nakonec po několika minutách rozhodli, že se o faul nejednalo a penaltu k nelibosti plzeňských fanoušků zrušili.

V 65. minutě se Slávia radovala už potřetí. Nakonec ale byla radost domácích předčasná, protože branka padla z ofsajdu.

Třetí branku domácí Slavia ale přece jen přidala, Jurečka zvýšil v samotném závěru na 3:0. Také tento gól, respektive situaci před ním, prozkoumávali rozhodčí na videu. Nakonec byla branka Slavie uznaná.

Foto: ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT