QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šeříkovka jede naplno! Mezi svátky vás čeká koncertní maraton

21.12.2019 13:32

Chcete si zpříjemnit svátky muzikou? Pak je jasnou volbou Šeříkovka. Na období mezi Štědrým dnem a silvestrem si KD Šeříková připravila skutečný koncertní maraton – hrát se bude denně.

DSC_7181

25. prosince do Plzně zavítá The Beatles Revival.

"Přijďte si poslechnout písně této liverpoolské legendy i hity legendárního Karla Kahovce, který vystoupí v rámci tohoto koncertního večera," zvou pořadatelé.

Na druhý svátek vánoční 26. prosince vás čeká pořádná dávka melodických rockových písní v podání Storm. A aby toho nebylo málo, z Moravy s nimi zavítá heavymetalová partička Ingott v čele s frontmanem Jurou Šperlem (ex Citron, nyní Limetall).

Na 27. prosince slibuje KD Šeřiková opravdovou „dívčí sílu“. Spojení Gaia Mesiah, Matahari a Anacreonu v jednom koncertním večeru je něco, co tu ještě nebylo.

Liberecká crossover-alternative partička Krucipüsk se opět po roce zastaví v Plzni v KD Šeříková 28. prosince. Určitě se dočkáme klasických hitů, jako je Druide! nebo Cirkus dneska nebude, doplněných o nové písně z alba Country Hell.

Neděle 29. prosince bude patřit kapele O5 a Radeček, která vydala po sedmi letech nové album Dobrý zprávy.

A 30. prosince bude vyslyšeno přání fanoušků kapely Queenie – jeden z nejlepších evropských tributů legendární skupiny přidává další koncert, neboť ten květnový beznadějně vyprodala.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24