Auto CB ŠKODA nový SUPERB

"Se svým nástupcem jsem spokojená," říká bývalá starostka Doubravky

10.11.2010 20:30

Poslední čtyři roky vedla čtvrtý plzeňský obvod, po komunálních volbách a volbě nového starosty se bývalá starostka Jarmila Jakubcová stává řadovou zastupitelkou na Doubravce. Co ji v nejbližších dnech čeká a jak vidí svou budoucí roli ve veřejném životě na Doubravce poté, co ji vlastní strana - ODS - nechce ani v radi ani v jakékoliv komisi? Čtěte rozhovor, který poskytla během voleb nového starosty Qapu.cz!

1
1234

Co má v plánu v nejbližších dnech bývalá starostka čtvrtého plzeňského obvodu Jarmila Jakubcová? V rozhovoru pro Qap.cz prozradila, že je čerstvou babičkou a že se hodlá věnovat své profesi grafičky. Čtěte dál!

Jak proběhne na Doubravce výměna starostů?

Ve čtvrtek 11. listopadu se pan Chalupný ujme svých povinností. Převezme veškeré doklady, nazvala bych to předáním pohledávek a závazků, a bude řídit obvod.

Co budete v nejbližších dnech dělat?

Budu se snažit trošku si odpočinout a pak se budu věnovat své práci. Jsem grafička povoláním, mám svůj živnostenský list, dělám grafické práce pro firmu. Jsem předsedkyní neziskové organizace Totem, respektive předsedkyní správní rady, takže se budu věnovat svým seniorům, hlavně v oblasti péče o seniory, o handicapované. Chci spolupracovat s svazem důchodců, kde je výborná paní Benešová. Těch aktivit mám spoustu. Mimo jiné mám dvouměsíční vnučku Anežku, a té bych se nyní opravu hodně chtěla věnovat, protože jsem zatím na to neměla ani chvilku času. Je to má první vnučka, moc se na úlohu babičky těším. V poslední době jsem ráno chodila do práce a večer jsem se vracela. Ještě jsem si ale vnučku jako starostka stihla přivítat na Vítání občánků, z čehož mám velkou radost.

Co pro Vás zvolení pana Chalupného do funkce starosty znamená. Kam se podle Vás bude Doubravka ubírat?

Já jsem o tom s panem Chalupným nehovořila, ale věřím, že je velmi slušný člověk, znám ho ze zastupitelstva čtyři roky, znám ho z komise pro integraci cizinců. Myslím, že jeho návrhy byly vždy rozumné a že bude pro celý obvod prospěšný, myslím, že je to dobrá volba. Jsem se svým nástupcem spokojená.

Budou Vás ještě lidé z Doubravky vídat ve veřejném životě i co se týče obvodu?

Dále zůstávám zastupitelkou. Občanská demokratická strana mě nebude zřejmě nominovat do žádných funkcí, jak jsem z kuloárů slyšela, nebudu moct být ani členkou žádné komise, ale s tím už jsem se smířila. To je věc Občanské demokratické strany, která mě nechce do žádných funkcí.

Jako zastupitelka, pokud se mnou ODS nebude chtít pracovat, budu pracovat i s jinými zastupitelskými kluby, ale neodcházím z ODS, jsem dále její členkou.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství