Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Centrální obvod počítá s protestním pochodem hokejových fandů

03.02.2011 20:36

Úřad městského obvodu Plzeň 3 počítá s protestním pochodem, který na sobotu 12. února chystají fanoušci plzeňského hokejového klubu.

hcplzenfanoušci

Na sobotu 12. února připravují fanoušci HC Plzeň 1929 protestní pochod. Pochodovat budou od zimního stadionu na náměstí Republiky a centrální plzeňský obvod, jehož území se akce týká, s pochodem už počítá.

"Úřad městského obvodu Plzeň 3 obdržel ve středu 2. února 2011 oznámení svolavatelů protestního pochodu proti znevážení dobrého jména Tipsport extraligy ledního hokeje a za odstoupení jejího vedení a dále vedení APK tedy Asociace profesionálních klubů," informoval asistent starosty Vilém Hodek s tím, že akce je nahlášena na sobotu 12. února se začátkem v 15 hodin a trasa protestního pochodu vede od ČEZ Arény na Štefánikovo náměstí, Prokopovou, Goethovou a Františkánskou ulicí až na Náměstí Republiky, kde bude akce ukončena.

"Městský úřad Plzeň 3 zajistí veškerá potřebná opatření ve spolupráci s Městskou policií a Policií ČR tak, aby nebyl narušen veřejný pořádek a nedošlo k žádným nezákonným projevům," uvedl Jiří Strobach, starosta centrálního obvodu Plzeň 3.



SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte