Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Neuvěřitelné! Zloděj si z trati Kralovice-Mladotice odnesl 600 metrů kolejí!!!

05.10.2013 8:13

Policisty jen tak něco nepřekvapí, ovšem když si pachatel odnese celkem 601 metrů železničních kolejnic, to překvapí i ty nejzkušenější. Po zloději policisté stále pátrají!!!

QAP FOTO koleje

Policisty z Plzně-severu hodně překvapila drzost zloděje, který si odnesl neuvěřitelných 601 metrů železničních kolejnic ze železniční trati Kralovice - Mladotice. Po pachateli teď intenzivně pátrají a pokud se ho podaří chytit, může si odsedět až pět let za mřížemi!

Jedná se o úsek na odstavené železniční trati Kralovice - Mladotice, kde zmizelo několik stovek metrů kolejí na katastrálním území Trojany, což je kousek od Mladotic v okrese Plzeň-sever. Policisté to nemají jednoduché i kvůli skutečnosti, že není úplně jasné, kdy k rozsáhlé krádeži kolejí došlo.

,,V době od 25. března 2013 do 2. října 2013 došlo k odcizení železničních kolejnic. Dosud neznámý pachatel na odstavené trati Kralovice - Mladotice odcizil celkem 601 metrů kolejnic. Pachatel tímto jednáním způsobil poškozené firmě škodu přes 219 000 korun. Policisté z obvodního oddělení policie Kralovice případ kvalifikovali jako přečin krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na pět let. Policisté intenzivně pátrají po pachateli," dodává mluvčí policie Jan Koželuh.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte