Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nejdelší bobová dráha v Bavorském lese láká o prázdninách na novinky

17.07.2014 14:58

Nevíte, kam vyrazit o prázdninách. Zkuste zážitkový park nedaleko hranic u našich sousedů v Bavorsku. Je tam nejdelší bobová dráha v Bavorsku, rozhledna, spousta zábavy zdarma pro děti a nově třeba golfové hřiště.

Sant Englmar _bobova draha
egidi_buckl2Sant Englmar _bobova drahaSant Englmar _novinkazazitkovy_park_sankt_englmar (7)zazitkovy_park_sankt_englmar (8)zazitkovy_park_sankt_englmar (9)zazitkovy_park_sankt_englmar (10)zazitkovy_park_sankt_englmar (11)zazitkovy_park_sankt_englmar (12)zazitkovy_park_sankt_englmar (13)zazitkovy_park_sankt_englmar (14)zazitkovy_park_sankt_englmar (15)egidi_buckl1

Nevíte, kam vyrazit o prázdninách za zábavou? Zkuste návštěvu našich německých sousedů. Nedaleko hranic se nachází třeba nejdelší bobová dráha v Bavorském lese. Najdete ji v zážitkovém parku Egidi-Buckel. 

Nejdelší bobová dráha v Bavorském lese v Německu se rozrostla. K dvojnásobné radosti z bobování na obou tisícimetrových drahách „Bob & Coaster“ a ke vzrušujícím jízdám na letní dráze "Bayerwald-Racer" přibyly novinky. Užít si můžete nově na lanové dráze, golfistům pak přijde vhod určitě nové hřiště „Bayerwald-Golf“.

V parku je spousta atrakcí pro děti i dospělé zdarma a pro případ deštivého počasí je zde nově vybudována indoorová hala. Zkrátka ideální celodenní výlet pro celou rodinu.

Tři vodní megaskluzavky s nástupem na různých úrovních věže nabízí skutečný zážitek. Vstup je zcela zdarma. Z nejvyššího, čtvrtého patra se dostanete do 60 m dlouhé spirálové dráhy, ve druhém patře začíná vzrušení na 10 m vysoké skluzavce s volným pádem a v prvním patře se nachází vstup na skluzavku s vlnami. Posaďit se můžete pohodlně na látkový podsedák a vychutnat si zastřešenou dojezdovou dráhu i za nepříznivého počasí, aniž byste se smočili.

300 m dlouhá dráha „Bayerwald-Fox“ se částečně nachází ve výši nad 15 m. Po krátkém zasvěcení se spustíte z 3. patra věže. Zajištěni horolezeckým pásem svištíte nad oběma skluzavkami a golfovým hřištěm. Díky skvěle promyšlené technologii je zajištěna maximální bezpečnost.

Nový „Bayerwald-Abenteuergolf“je krásné a moderní 12jamkové golfové hřiště s přírodně vymezeným prostorem a modely mnoha zdejších zvířat, které krásně zapadá do okolní krajiny. Výškový rozdíl terénu je minimální, můžete zde trénovat jak nejjednodušší, tak i nejsložitější údery.

Otevřeno je v letní sezoně od 15. července do 31. srpna denně od 9 do 19 hodin.

Kde zážitkový park najdete?

Rodel- und Freizeitparadies St. Englmar GmbH, Grün 10, 94379 St. Englmar

Ceník a další informace: www.sommerrodeln.de

Více informací získáte také  v Informačním centru Bavorský les – Šumava, Martinská 303 /9, Plzeň         

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT