QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Slunečnou oblohu si neužijeme, příští dny budou oblačné a deštivé

19.08.2019 7:02

Podle nové týdenní předpovědi nás bude v příštích dnech provázet zatažená obloha a srážky. Zlepšit by se to mohlo před víkendem. Čtěte novou předpověď do 26. srpna!

FOTO_QAP_CZ (3)

V pondělí bude oblačno až zataženo, na většině území bude pršet nebo se budou vyskytovat přeháňky, ojediněle i bouřky. Později odpoledne a večer bude od západu srážek ubývat. Teploty se dostanou mezi 21 až 25 stupňů. 

I v úterý nás čeká oblačno až zataženo, od jihozápadu bude přibývat déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 18 až 14 stupňů, nejvyšší denní budou mezi 19 a 24.

Také středa bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy a srážek. Odpoledne by ale mělo srážek i oblačnosti ubývat. V noci naměříme 17 až 13 stupňů, během dne 18 až 22.

S oblačnou oblohou musíme počítat také ve čtvrtek, v průběhu dne by ale mělo být mraků méně. Noční teploty budou kolem 9 stupňů, denní kolem 22. 

Zlepšit by se to mělo v pátek, kdy má být polojasno s teplotami odpoledne mezi 22 až 26 stupni. V noci naměříme 13 až 9 stupňů. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zpočátku polojasno, při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Postupně oblačno a místy déšť nebo přeháňky. Ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty zpočátku 14 až 10 °C, postupně 17 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty 24 až 29 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24