QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čtvrtfinále play-off je za rohem, Talent vyzve Frýdek-Místek

20.03.2024 17:05

Obhájci mistrovského titulu se jako jasný vítěz základní části střetnou na tři vítězná utkání s osmým týmem tabulky. Hrát se začíná v Plzni.

2023.09.17-12.07.59-267w

První zápasy čtvrtfinále play-off odehraje Talent Plzeň doma 24. a 25. března proti Frýdku-Místku. Ten v posledním kole prohrál v Zubří. Třetí duel proběhne 29. března ve Frýdku a případný čtvrtý 30. března opět ve Frýdku.  Možné páté utkání by se hrálo v Plzni 2. dubna.

Karvinou čeká duel s Brnem, které mělo ve 26. kole volno. Zbývající dvojice vytvoří Lovosice se Zubřím a Kopřivnice s Duklou.

Volný prodej vstupenek na čtvrtfinálová utkání Talentu s Frýdkem-Místkem bude zahájen vždy v den zápasu 60 minut před utkáním na pokladnách v hale. Permanentní vstupenky KLASIK již na utkání čtvrtfinálové série neplatí. Majitelé permanentních vstupenek KLASIK mají po jejím předloží na pokladně nárok na slevu 100Kč ze své vstupenky.

POZOR! Nezapomeňte na zápas přijít oblečeni v oranžové barvě a podpořit tak Talent v bojích o titul. "Rozpoutejme společně oranžové peklo," láká své fanoušky plzeňský tým.

Foto Hynek Sladký ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24