Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Brutální napadení ženy v Touškově! Útočník ji nechal ležet na ulici

07.10.2015 7:03

Drsné vyvrcholení měly partnerské spory ve Městě Touškov. Muž tam napadl svoji přítelkyni tak surově, že zůstala bezvládně ležet. Po útoku šel muž do baru.

FOTO_QAP_CZ (2)

Skutečně hodně drsné vyřizování partnerských sporů řeší aktuálně policisté ve Městě Touškov na Plzeňsku. 38letý muž tam napadl svoji partnerku s takovou silou, že žena zůstala téměř v bezvědomí ležet na chodníku. Surovec se přitom po útoku beze všeho šel dál bavit do baru. 

Policie zatím muže neobvinila, nicméně celý případ šetří jako pokus ublížení na zdraví a také výtržnictví. Surový útok na ženu začal v jednom z tamních barů. 

"V místním baru v obci Město Touškov 38letý muž fyzicky napadl svou 30letou přítelkyni. Muž ženu nejprve napadl v baru, posléze i venku na chodníku. Žena po brutálním napadení zůstala nehybně ležet na chodníku před barem, přičemž se muž odebral zpět do baru. Muž ženu napadl jak pěstmi, tak i kopy," popsal mluvčí policie Jan Koželuh.

Zbitá a zkopaná žena skončila v péči lékařů. Speciální služby se nakonec dostali i útočníkovi. Policisté si totiž pro opilého útočníka došli do baru, ve kterém k incidentu došlo a do kterého se útočník posléze také vrátil. "Policisté muže na místě zajistili a poté převezli do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Jeho jednání zatím kvalifikovali jako výtržnictví a pokus ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a případem se dále zabývají," dodává policejní mluvčí. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT