Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na železničním přejezdu v Třemošné se střetl vlak s autem - FOTKY

19.01.2024 15:50

Kvůli střetu automobilu s vlakem na železničním přejezdu v Třemošné byla zavedena mimořádná autobusová doprava. Omezení v dopravě na místě nehody se očekává do 17. hodiny odpolední.

železniční neoda Tremošná_190124_HZSPK2
železniční neoda Tremošná_190124_HZSPKželezniční neoda Tremošná_190124_HZSPK1železniční neoda Tremošná_190124_HZSPK2

Z hrozivě vypadající nehody v Revoluční ulici v Třemošné vyvázla řidička automobilu jen s četnějším lehčím zraněním. "Žena ročník 1958 utrpěla četnější lehčí zranění. Po prvotním ošetření byla transportována ke kontrole skrytých zranění na akutní příjem Fn-Lochotín," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Ve vlaku cestovalo více jak 80 osob, ty zranění neutrpěly. "Před půl třetí odpoledne jsme přijali oznámení, že v ulici Revoluční v Třemošné došlo na železničním přejezdu ke střetu osobního vozidla s vlakovou soupravou. Provedenými dechovými zkouškami u strojvedoucího i řidičky vozidla bylo vyloučeno požití alkoholu. Provoz na železniční trati je uzavřen. Veškeré okolnosti zjišťují kriminalisté územního odboru Plzeň - venkov," doplnila policejní mluvčí Hana Kroftová.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT