QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská street gallery se odhalí o víkendu!

04.08.2011 12:51

Výtvarná soutěž "Plzeňská street gallery", která se koná v rámci Pilsner Festu, představí v sobotu 6. srpna vybraná díla. Vernisáž se koná v OC Olympia, v ulicích Plzně pak budou díla k vidění od půlky srpna!

Vernisáž výstavy výtvarných děl vybraných v soutěži Plzeňská street gallery, která se koná v rámci letošního Pilsner Festu, se v sobotu 6. srpna ve 14 hodin uskuteční v OC Olympia v Plzni!

"Plzeňské street gallery" se zúčastnilo více než 50 umělců, kteří poslali fotografie, malby, sochy a jiná umělecká díla. "Z nich odborná porota v čele s fotografy Adolfem Zikou a Herbertem Slavíkem vybrala 30 výtvarných počinů, které budou vystaveny v ulicích Plzně," uvedla Daniela Vítová s tím, že výstava bude slavnostně zahájena v sobotu 6. srpna ve 14 hodin u OC Olympia v Plzni, kde je připraveno vystoupení semifinalistů soutěže Prazdroj Talentů – domažlické pop-rockové skupiny Loutky a návštěvníci si mohou užít i soutěže o ceny na Gambrinus Pivní vlně a Pilsner Urquell minigolfu.

U OC Olympia zůstanou vybraná díla celý týden. "15. srpna se přesunou do centra města a pak budou k vidění 27. srpna na Bulváru Pilsner Festu, jedinečné oddechové zóně v úseku před historickou bránou plzeňského pivovaru na ulici U Prazdroje," sdělila Vítová.

O nejlepším díle rozhodnou návštěvníci Pilsner Festu

O nejlepším díle Plzeňské street gallery rozhodnou hlasováním na www.pilsnerfest.cz sami návštěvníci. "Absolutní vítěz – autor nejlepšího díla bude vyhlášen 27. srpna na Pilsner Festu, kromě prestižního prvenství si odnese i pivo na rok zdarma," dodala Vítová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24