Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Trojice mladíků zmizela během vycházky v Plzni. Policie shání svědky

20.06.2018 9:23

Policie aktuálně pátrá po třech svěřencích výchovného ústavu, kteří podle všeho utekli během vycházky v Plzni. Zatím se je najít nepodařilo. Policie shání svědky.

Na seznamu pohřešovaných je 14letý Erik Visinger. Pohřešovaný chlapec je hubené postavy vysoké zhruba 165 centimetrů, má hnědé oči a hnědočerné hustě vlnité a krátce střižené vlasy, které nosí upravené na patku vpravo. Na sobě měl naposledy oblečené zelené tričko, šedé kalhoty a černé boty.

Dalším je 13letý Jan Lacko. Mladík má střední postavu, je vysoký zhruba 155 centimetrů, má hnědozelené oči a vlnité hnědočerné vlasy střižené na krátko. Na sobě měl naposledy mikinu černé barvy, černé kalhoty a šedé boty.

Třetím hledaným je 15letý Jaroslav Janov. Je vysoký zhruba 165 centimetrů, má hubenou postavu hnědé oči a černé krátce střižené rovné vlasy, které nosí česané dopředu. Je zdánlivého stáří 15 až 17 let. Oblečený byl do černo – zeleného trička a šedých tepláků.

Všichni zmizeli 14. června okolo 16:40 v Plzni ve chvíli, kdy se vraceli z procházky do výchovného zařízení. Policisté žádají všechny, kteří by mohli o nich podat jakoukoli informaci, aby se ozvali na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.                                                                                                             

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT